Aantal personen: 4
500 gr tarbot
1/4 liter losgeklopte yoghurt
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels witte wijn
wat fijngestampte foelie
1 losgeklopte eidooier
zout, peper
60 gr licht in boter gesauteerd broodkruim
2 eetlepels fijngehakte peterselie
Leg de vis in een beboterde ovenschotel.
Meng de yoghurt, het citroensap, de wijn, foelie en eidooier
en giet dit over de vis.
Voeg de kruiderij toe.
Bedek de vis met het gebakken broodkruim en bak de vis 45-50
minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.
Garneer met peterselie en dien het gerecht heet op.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |